Gå til indhold
TEC er nomineret ved Auto Awards 2023!

Pressemeddelelse -

TEC er nomineret ved Auto Awards 2023!

TEC er nomineret i kategorien "Årets Tekniske Uddannelse" ved årets Auto Awards. Det er vi rigtig stolte af, for det er bil-og autobranchens prestigefulde pris. Prisen uddeles ved et stort show, som hylder og hædrer de aktører, der gør en forskel og sætter en høj standard til inspiration og udfordring for den danske bil-autobranche.

I mange år har TEC sat en ære i at uddanne de næste generationer af fagfolk til autobranchen, og dem, der nu og i fremtiden sætter sig bag rattet, gør det med en klar klimadagsorden: derfor skal transportsektoren også udvikle sig i takt med det stigende pres på den grønne omstilling.

Hos TEC arbejder vi intenst på at skabe uddannelser og efteruddannelser, som er teknologisk på forkant i en branche og verden, hvor bæredygtig transport er og skal være i højsædet. Vi lægger os i selen for at dele vores faglige viden og ekspertise med vores lærlinge og kursister, så de er bedst muligt rustet til at leve op til den teknologiske udvikling og de miljømæssige krav, som i disse år er i hastig vækst.

Det er blandt andet på den baggrund, at juryen har udvalgt os til en af de fem nominerede til Årets Tekniske Uddannelse.

Der har været mere end 200 indstillinger til priserne ved årets prisuddeling. Derefter har den 38-person store jury udvalgt de nominerede i hver kategori. Juryen består af fageksperter og topfolk inden for autobranchen samt en lang række motorjournalister.

Men for at afgøre, hvem der vinder, er det både juryens, autobranchens og publikums stemmer, der tæller. Og det er her, du kommer ind i billedet, fordi vi selvfølgelig håber selvfølgelig, at du også synes, at TEC - og særligt vores faglærte inden for transportbranchen - fortjener at blive fejret for det store og passionerede arbejde, de udfører for fremtidens transportformer.

Afstemningen løber frem til 19. november 2023, kl. 12.00 - og du kan afgive din stemme her: www.autoawards.dk

Klar, parat, stem!

💥 Go TEC! 👌✨

Emner

Kategorier

Regions


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark