Gå til indhold
Vinterferie = studievalg? Se, hvad H.C. Ørsted Gymnasiet kan tilbyde dig

Nyhed -

Vinterferie = studievalg? Se, hvad H.C. Ørsted Gymnasiet kan tilbyde dig

Den falder lige om lidt, ansøgningsfristen. Tiden op til studievalg den 1. marts 2024 er garant for en hel masse tanker og overvejelser – for og imod – før der skal prioriteres uddannelse, og ansøgningen skal sendes afsted.

Vinterferien er en gylden mulighed for potentielle ansøgere og deres forældre til at dykke ned i, hvad en HTX-uddannelse kan tilbyde. På TEC tilbyder vi HTX-uddannelsen på H.C. Ørsted Gymnasiet, som har tre afdelinger i henholdsvis Ballerup, Lyngby og på Frederiksberg.

Kig med her og se, hvad vores tre forskellige afdelinger kan tilbyde:

Vi har skabt tre inspirerende film, så du kan få et indblik i, hvordan det er at være elev på H.C. Ørsted Gymnasiet. Her sætter de studerende ord på, hvorfor de har valgt en HTX på netop HCØ – fortalt gennem den unikke kombination af høj faglighed, kreativitet og teamwork, der kendetegner vores uddannelser.

HTX baner vej for uanede muligheder for videregående uddannelser
Uanset om du drømmer om en fremtid inden for bioteknologi, it, ingeniørarbejde eller et helt fjerde felt, kan en HTX-uddannelse klæde dig rigtig godt på til en videregående uddannelse.

Med en HTX-studentereksamen åbnes døren til en verden af uanede muligheder, og de studerende får en stærk faglig, anvendelsesorienteret uddannelse med sig og et unikt socialt fællesskab, der bunder i passionen for STEM-fagene. Den faglige og sociale ballast er eftertragtet på de videregående uddannelser, fordi de studerende opøver en solid teoretisk og praktisk tilgang, som kan oversættes til både andre uddannelser og job.

Emner

Kategorier

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark