Gå til indhold
Lager- og logistikelev, Ina Taube Middelboe
Lager- og logistikelev, Ina Taube Middelboe

Nyhed -

Det er altid mig, der pakker kufferten

Logisk sans, forståelse for rum og fornemmelse for store mængder. Det er nogle af de kompetencer, Ina bruger på lager- og logistikuddannelsen.

Ina Taube Middelboe har altid været god til at pakke kufferter og biler, god til at sætte ting sammen og til at stable, så ting ikke går i stykker. Derfor er det da også ganske logisk, at hun er i gang med lager- og logistikuddannelsen nu.

”Jeg tror, jeg har en logisk sans”, siger hun.

Ina er i lære hos Flying Tiger som en del af lager- og logistikuddannelsen, og her får hun rig mulighed for at bruge sin logiske sans.

”Den har jeg altid haft,” fortæller hun og fortsætter: ”Som barn var jeg god til at bygge med Lego. Det er logisk for mig at stable ting, så de står stabilt eller forbandt, som det hedder. Ligesom når man lægger mursten. Det er også altid mig, der pakker kufferten”, fortæller Ina.

For Ina er det helt naturligt, at de tunge ting skal placeres nederst, når noget stables. Hun troede, at det var noget alle vidste, men hun har efterhånden opdaget, at det ikke er en selvfølge for alle.

Styr på store mængder

Ina er i gang med Halloween leveringen. Der er kommet en stor mængde græskar med lys i. Varerne bliver stillet på paller, og hendes opgave er at se, hvor mange kasser der er og at tjekke, om det stemmer med det antal, der er bestilt ude fra butikkerne, og at der ikke er fejl på varerne. Der skal være styr på leverancerne, når halloween salget skal i gang i Flying Tiger.

”Jeg har altid godt kunnet lide at arbejde problemløsende, så det er et meget logisk og tilfredsstillende arbejde for mig”, fortæller Ina.

Learning by doing

For Ina fungerer læring bedst, når hun får en ny opgave, får en instruktion i, hvordan den skal løses, og derefter forsøger selv. Det at afprøve opgaven fysisk gør, at hun har nemmere ved at lære det og huske det bagefter.

”Jeg er markant mere engageret, hvis jeg ved, hvordan noget fungerer, og hvordan jeg skal bruge det i hverdagen”, fortæller hun.

Når noget er konkret, er det helt enkelt lettere at lære for Ina.

Emner

Kategorier

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark